Claim Expert Services SRL face parte din grupul Vienna Insurance Group, unul dintre cei mai mari asiguratori din Austria si din Centrul si Estul Europei.
Compania ofera servicii de calitate pe piata asigurarilor din Romania inca din 2009, anul in care aceasta si-a inceput activitatea specializata in constatarea si evaluarea daunelor auto.
Claim Expert Services SRL se bucura de o continua dezvoltare si imbunatatire a calitatii serviciilor oferite clientilor privind avizarea dosarelor de dauna si inspectia tehnica a vehiculelor asigurate ori pagubite pentru doua companii romanesti de asigurare ale grupului VIG: Asirom si Omniasig.
Compania noastra pune la dispozitie clientilor sai, de mai bine de 10 ani, un portofoliu extins de servicii atat pe segmentul asigurarilor auto cat si in sectorul asigurarilor generale:

  1. Servicii call center;
  2. Consiliere si informare pentru deschiderea dosarului de dauna;
  3. Servicii de constatare a daunelor auto si non auto;
  4. Evaluarea daunelor auto si non auto;
  5. Inspectii ale bunurilor avariate;
  6. Inspectii de dauna la locul producerii evenimentului (ILE);
  7. Inspectii de dauna in unitatile reparatoare;
  8. Inspectia celuilalt vehicul implicat (ICV);
  9. Inspectie post reparatie;

Echipa Claim Expert Services SRL este o echipa tanara si dinamica de profesionisti, care lucreaza impreuna pentru atingerea obiectivelor comune, creand si consolidand relatii profesionale puternice.

Email office@claimexpert.ro