Acest site www.claimexpert.ro este proprietatea Claim Expert Services SRL, cu sediul în București, Macul Rosu, nr. 1-3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/1592/2009, CUI 25083532. Sectiunea Termeni si conditii stabileste regulile de utilizare a acestui website.

  1. Definitii

Pentru scopul acestor termeni si conditii:
Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. 
Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server. Serviciu inseamna furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de Claim Expert Services SRL si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui website, www.claimexpert.ro

2. Obligatiile Claim Expert Services SRL


2.1 Claim Expert Services SRL nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Claim Expert Services SRL, al furnizorilor sai sau prin erori sau omisiuni din partea utilizatorului. Claim Expert Services SRL si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate
c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
2.2 In nici o circumstanta Claim Expert Services SRLnu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui website sau site-uri web in legatura cu acesta.
2.3 Raspunderea Claim Expert Services SRL (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 EUR.
3. Utilizare Improprie si Raspunderi
3.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui website;
b) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;
3.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Claim Expert Services SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Claim Expert Services SRL si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Claim Expert Services SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor Termeni si conditii.
4. Securitate
4.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca Claim Expert Services SRL nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
4.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Claim Expert Services SRL va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.
5. Conexiunea la Terte Parti
5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Claim Expert Services SRL pe WEB, pentru a face legatura cu website-uri din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele website-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Claim Expert Services SRL nu controleaza aceste website-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte website-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
5.2 Orice includere de link-uri spre alte website-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Claim Expert Services SRL a materialului disponibil pe sau prin acele website-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele websituri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
5.3 Claim Expert Services SRL. nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe website-uri ale unor terti, Claim Expert Services SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.
6. Informatii personale
Prin accesarea acestui website sunteti de acord cu faptul ca Claim Expert Services SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la Utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre Utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri: a) pentru utilizarea acestor date de catre Claim Expert Services SRL in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) Claim Expert Services SRL poate oferi informatia colectata de la Utilizator si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Claim Expert Services SRL, ar putea prezenta interes pentru Utilizator;

7. Generalitati


7.1 Modificari ale acestor Termeni si conditii – Claim Expert Services SRL poate modifica acesti Termeni si conditii la anumite intervale de timp fara acordul si fara a anunta personal Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe website  www.claimexpert.ro Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe website.
7.2 Forta Majora – Claim Expert Services SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati competente de care Claim Expert Services SRL nu este responsabila.
7.3 Jurisdictie - Acest website (exclusiv website-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Claim Expert Services SRL. Prin accesarea acestui website, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instanțelor Romaniei. Acest website poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Claim Expert Services SRL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui website se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest website din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
7.4 Confidentialitate – Claim Expert Services SRL  nu garanteaza ca folosirea de catre Utilizator a acestui website va fi confidentiala. Claim Expert Services SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui website. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe website se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest website www.claimexpert.ro.

8. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii


Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Folosirea Serviciului de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.